KOYO

Koyo е марката лагери на JTEKT Corporation. Технологичните и производствените възможности на JTEKT варират от супер големи лагери с външни диаметри от седем метра до миниатюрни лагери с вътрешен диаметър по-малък от един милиметър.
Използвайки нови материали и най-новите технологии за производство, JTEKT Corporation разработи хибридни керамични лагери и различни специални лагери, за да отговори на изискванията на съвременните индустрии. JTEKT Corporation стои на преден план като технологичен лидер в индустрията на лагерите.
JTEKT Corporation притежава осемнадесет лагерни заводи в седем страни и 6 научно-изследователски техническо-инженерни центрове на три континента. Koyo предлага иновативни решения и се фокусира върху ключови пазари като автомобилостроенето, селското стопанство и строителството, тежката индустрия, съоръжения, редуктори, електрически двигатели и общо машиностроене.
Марката Koyo се утвърди с продажби на на автомобилни и индустриални производители по целия свят и притежава сертификат ISO / TS 16949.
bg_BGBG